?>

Fotokonkurranser

 

Mange fotografer, hobbyfotografer såvel som profesjonelle fotografer, synes det er spennende og morsomt og delta i konkurranser. Gjennom hele året holdes det flere konkurranser, både lokale, nasjonale og internasjonale. Noen konkurranser er selvsagt gjevere enn andre å delta i, og det finnes mange forskjellige temaer,. Det er med andre ord fullt mulig å kombinere fotointeressen med andre hobbyer man måtte ha, som for eksempel hund, natur, friluftsliv, reising, og så videre.

Noen fotokonkurranser skaper mer blest enn andre, og slike konkurranser kan være en fin måte å sette Viktige temaer på dagsordenen på. Bilder og fotografier har i alle år vært et viktig virkemiddel for å få frem ulike budskap, og fotokonkurranser har i mange tilfeller bidratt sterkt som en plattform for å fremme ulike synspunkter.

Enten man ønsker å fremme et budskap eller om man bare syns man har tatt et fint bilde man ønsker å dele med andre, kan fotokonkurranser være en måte å gjøre dette på. Det finnes mange ulike konkurranser for både profesjonelle fotografer og hobbyfotografer, og mange lever av å delta i slike konkurranser. For de mest ivrige kan det nærmest bli til en egen livsstil.