?>

Ta et perfekt bilde av deg selv

Strål som aldri før

De færreste av oss er store tilhengere av å ta bilder av oss selv. Kanskje har selfie-bølgen slått inn over Norge, men dette er som helst bilder som mottaker kun får sett i noen få sekunder. Når det kommer til portretter og familiebilder som skal vare i evigheter, så er vi ikke spesielt fornøyd med disse. Mange husker når skolebildene, da både de individuelle og med hele klassen. I en tid hvor vi var redd for hvordan vi så ut, så passet det ikke akkurat veldig bra med disse bildene. Dette har derimot ikke endret seg mye over livsløpet, og vi strever fortsatt til den dag i dag med at vi ikke ser bra nok ut på bilder. Med kroppspress, botox og en rekke andre samfunnsproblemer på agendaen, så blir det hele bare enda verre. Det er derimot kun bare noen enkle steg som skal til for å få det virkelig flotte bildet. Med et par tips i bakhånd, så kan du stråle som aldri før!

Dress to impress

Det ytre er utvilsomt det viktigste i et bilde, ettersom det er det eneste som vises på bildene. Da er det essensielt at du har på deg de riktige klærne. Selv med bare portretter som viser overkroppen, så gjelder det å ha på seg en fin skjorte eller kjole. Med bilder av hele kroppen sier det seg selv at antrekket må være tipp topp. Hos nettbutikken https://shopello.no/ så får du tilgang på herre og dameklær som kan heve dine bilder. Enten du skal ta den helt ut med designerklær, eller simpelthen bare leter etter en enkel oppgradering, så er dette en fin nettbutikk for å heve kvaliteten på dine bilder. Dessuten er det bevist gjennom flere studier at det å kle seg i fine klær hever selvtilliten. Mange gjør dette for jobbintervjuer og andre store arrangementer. Med ekstra selvtillit, så er det tid for at du virkelig skal vise frem ditt sanne jeg på bildene.

Fokus på høy kvalitet

Selv om du som person, og måten du viser deg frem på er viktig, så hjelper det fint lite dersom utstyret ikke er i orden. Du kan se så fin ut som du bare vil, men dersom bildene ikke viser frem det øyet ser, så får du simpelthen ikke de resultatene du er ute etter. Dermed blir høy kvalitet på både fotograf og kamera viktig. Skal du ta bildene selv, så er sistnevnte essensielt. Det kan derimot anbefales å gå for en profesjonell fotograf, da disse vil ha utstyret i orden. Uansett, så må du være klar over at fotoet i seg selv er mye viktigere enn hva du ser ut som. Velg et bra kamera, og ha fokus på høy kvalitet!